Aktuelnosti

LIJEP GEST RODITELJKE NAŠE UČENICE

donacija 1Lijep gest roditeljke naše učenice

Nije nepoznanica da se u radu škole mogu očekivati dobri rezultati samo ako i ukoliko svi sudionici odgojno-obrazovnoga rada uzmu maksimalno učešće i to svako na svoj način i naspram svojih mogućnosti.

Opširnije...

ODLAZAK U PENZIJU PROFESORICE DILISTE BAŠIĆ

dilista 1Četrdeset godina obavljati jedan posao nije nimalo lako, ali ne bilo kako i na jednostavan način posebno je važno naglasiti. Kolegica Dilista, njen radni i lični životopis sadrži puno stranica ispisanoga teksta, svjedočanstava o uspjesima, radosti, tugama i sjećanjima koja imaju i dobre i loše strane.

Opširnije...

POSJETA RESORNOG MINISTRA

ministar posjetaU planu aktivnosti MONKS-a, resorni ministar, Zlatan Muratović, u pratnji pomoćnika ministra, Mersije Jahić, posjetio je Osnovnu školu „Kreka“, u petak . Obilazak školskih prostorija i ugodan razgovor obavio je Ministar u pratnji direktora škole, Ćamila Ahmetovića.

Opširnije...

" PRODAJNI SALON "

ssJesen i petak je, 3.11.2017. godine kada smo vrata naše škole otvorili svima koji su imali volje i želje jedan dan svoga života učiniti još ljepšim i bogatijim.

Opširnije...

Priznanje za životno djelo - Zlatko Šuster

sustre

Obilježavanje Dana prosvjetnih radnika za našu školu nije samo još jedan praznik – nenastavni dan, to je dan koji pokazuje koliko smo u svojoj djelatnosti uspješni jer se i ove godine, kao i pet godina prethodnih, na pijedestal najboljih uspeo i još jedan iz reda naših nastavnika/ica, Zlatko Šuster.

Opširnije...